A Cornilleau


SZENVEDÉLYES PINGPONGOSOK


Szeretnénk mindenkinek egyedülálló és szórakoztató játékélményt biztosítani, ami mindig pingpongozára csábít! Az igényeinknek megfelelő termékek kifejlesztése érdekében a Cornilleau élsportolók, a választott partnerek és szakértői csapatunk szakértőire támaszkodva újításainkat megtervezi és teszteli. Legyen ön is szenvedélyes pingpongos kiváló minőségű termékeink használójaként!


AZ INNOVÁCIÓ KULTÚRÁJA


a micheloin férfi és a ping-pong ütő szemlélője

Elsajátított szakértelem


Kiváló minőségű és innovatív termékeinknek köszönhetően  a Cornilleau márka folyamazosan fejlődik a pingpong termékek világában. A "laminált" panel bevezetése lehetővé tette a kültéri pingpongozást, míg a szabadalmaztatott Compact Technology és DSI koncepciók páratlan biztonságot biztosítanak  az asztalok fel - és lenyitása közben.


Az összes Cornilleau asztalat Franciaországban, a cégen belül Bonneuil-les-Eaux-ban, Oise-ban (Picardy) tervezzük, fejlesztetjük és gyártotjuk, a Cornilleau család származási helyén egy kis városkában.


A kutató-fejlesztő laboratórium itt van központunkban: a "Made in France" feliratot okkal használjuk, a termékek gyártása Franciaországban történik, eddigi több mint 50 éves tapasztalatunkat minden egyes modellünkkialakításánál latba vetjük.


A VILÁGOS ELŐNYÖK


egy globális jelenlét ping pong asztal cornilleau seattle

Cornilleau a nagyvilágban


1969 az első asztal gyártásának időpontja, az eltelt idő alatt magas minőségű és nemzetközileg is versenyképes termékekt fejlesztettünk ki. Ma a Cornilleau az asztalitenisz legfontosabb szereplője, több mint 75 országban 5 kontinensen. Miközben erősítjük pozíciónkat napi szinten vezető európai szereplőként, a vállalat idővel sikeresnek bizonyult olyan új piacokon, mint az USA, Brazília és Dél-Korea, hogy csak néhányat említsünk. A Seattle-i kikötőtől a Burj Khalifa toronyig, az Oktoberfesten vagy London szívében, a Cornilleau termékei napról napra használatban vannak kivételesebbnél kivételesebb helyeken.Termékeink világméretű forgalmazása a magas termékismerettel rendelkező partner-forgalmazók hálózatán alapul. Ez a háló lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a világ minden táján remek szolgáltatást vegyenek igénybe.


EGY BAJNOK TAPASZTALATAI


Jean-Philippe Gatien világbajnok asztalitenisz és olimpiai bajnok

Jean-Philippe Gatien, világbajnok és kétszeres olimpiai éremszerző


1993 óta a Cornilleau márka nagykövete, és 2007 óta komolyan részt vesz a Cornilleau versenyeken. A csapatjátékosok feladata a fiatal sportolók vezetése a kiválóság iránti törekvésükben a legmagasabb szintű tapasztalatok megosztásával. 


KIVÁLÓ PARTNERSÉGI VISZONYUNK


Michelin Moto Grand Prix

A technológia élvonalában


A Michelin, többszörös világbajnok gumiabroncsgyártó az autó és motorsportokban (Formula 2, Moto, Rally, 24 órás Le Mans). A Michelin a Cornilleau választási partnere az új gumibevonatos ping pong ütők tervezésében és gyártásában.

simplepay_hu