Cornilleau 100 S Crossover SZÜRKE ioutdoor dőjárásálló pingpong asztal családi kiegészítő csomaggal


Cornilleau 100 S Crossover SZÜRKE ioutdoor dőjárásálló pingpong asztal családi kiegészítő csomaggal

Cornilleau 100 S Crossover outdoor SZÜRKE időjárásálló pingpong asztal családi kiegészítő csomaggal: A Sport 100 asztalt családi csomagban asztaltakaró ponyvával, 4db haladó Cornilleau ütővel, 6db labdával és ingyenes házhozszállítással kínáljuk.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4,4 ) 7
7.
2016.12.08 00:00
 - UrbánÁgi
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Korrekt, gyors ügyintézés!\r\nKedden délelőtt megrendeltem, szerdán délelőtt meg is érkezett!\r\nTelefonos kommunikáció alkalmával, kedves, korrekt, segítőkész hölggyel beszéltem.
Előnyök:
Hátrányok:
6.
2016.12.05 00:00
 - HRita
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel,és a kiszállítással is. A terméket 2 nap alatt megkaptam,gyors korrekt webáruház.
Előnyök:
Hátrányok:
5.
2016.08.22 00:00
 - S G
A termék maga jónak látszik, de ezt majd 5 év múlva tudom igazán értékelni. A családi csomagban küldött ütők már nem tartoznak a jó kategóriába. A szállítással kapcsolatban: külön kértem egy adott napra a szállítást, melyről mind szóban, mind írásban biztosítottak. Ehhez képest egy nappal előbb szállították, mellyel elrontották az adott napra szánt meglepetést. Szerencsére? volt, aki átvegye, de a sok késés a telefonon megígért időponthoz képest eléggé keserű szájízt eredményezett.
Előnyök:
Hátrányok:
4.
2016.07.31 00:00
 - Britt Éva
Minden rendben volt a rendeléssel szállítással is.A z asztal is jó meg vagyunk vele elégedve.
Előnyök:
Hátrányok:
3.
2016.07.11 00:00
 - Kanizsay Dorottya
Maximalisan meg vagyunk elégedve mind a kiszolgálással, mind a külön kapott információkkal mind pedig magával a termékkel. Az asztal 2 nappal a rendelés után meg?rkezett. Könnyen összszerelhetö, kiválo minöségü árú. Nem csúszik rajta a labda, és valóban nem tükrözödik. Rendkivül praktikus a kinyitása és az összecsukása és azok rögz?tese is. Jó minöségüek a hozzáadott ütök és labdák is.\r\nCask ajánlani tudom!
Előnyök:
Hátrányok:
2.
2016.07.10 00:00
 - ZP
A rendelés felvétel, kommunikáció, kiszállítás a mi esetünkben is tökéletes volt. Az asztal minősége kifogástalan. Teljes mértékben meg vagyok elégedve mind a kiszolgálással, mind az asztallal.
Előnyök:
Hátrányok:
1.
2016.06.05 00:00
 - HoLacka
A rendelés felvétel, kommunikáció, kiszállítás tökéletes volt. Csütörtök este adtam fel a rendelést és a terméket hétfőn délelőtt már meg is kaptam.\r\nAz asztal minősége tökéletes, összeszereléskor viszont elég problémás volt néhány kereszthornyos csavarnál az önzáró anyák meghúzása.\r\nTeljes mértékben meg vagyok elégedve mind a kiszolgálással, mind a termékkel.
Előnyök:
Hátrányok: