Cornilleau Crossover 100 Outdoor KÉK kültéri pingpong asztal, szintezhető lábbal, egyoldalas játék lehetőséggel


Cornilleau Crossover 100 Outdoor KÉK  kültéri pingpong asztal, szintezhető lábbal,  egyoldalas játék lehetőséggel

Cornilleau Crossover 100 Outdoor KÉK  kültéri pingpong asztalt áruházunk kínálja a legkedvezőbb árban. A Cornilleau márka új belépőmodellje, a 2016 év újdonsága!. Az asztal minden része teljesen időjárásálló anyagokból és széles fém merevítéssel készül, mely biztosítja az asztal stabilitását. Az asztal súlya mindössze 48Kg ezáltal könnyű a kezelhetősége, egyszemélyes játéklehetőséget nyújt az egyedülálló biztonsági laprögzitő szerkezete révén,  alacsonyra záródik, így a fűben is könnyen , billenésmentesen a helyére tolhatjuk.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4,3 ) 3
3.
2015.04.07 00:00
 - Varga Sándor
Gyors szállítás, profi ügyfélszolgálat! Az asztal minősége megfelelő egy hobbi asztalhoz. Szerkezetileg erősnek tűnik. Jó vétel, de ha van egy kicsit több pénze van az embernek, akkor szerintem érdemesebb egy kicsit komolyabbat venni az asztallap miatt a jobb pattanás érdekében.
Előnyök:
Hátrányok:
2.
2014.12.30 00:00
 - B.Bori
Tegnap jött meg és össze is raktuk, eltartott egy ideig, és valóban két emberes. A végeredmény jó lett :) !!! Könnyű kinyitni, összecsukni, biztonságosnak tűnik (majd idővel elválik) Jó rajta játszani :) ! Hobbi asztalnak vettük.
Előnyök:
Hátrányok:
1.
2012.10.09 00:00
 - Bodnár Istvánné
Túl sok tapasztalatunk nincs még a termékről,de ami már látható és nekünk különösen fontos, hogy könnyű,mégis biztonságos, küllemre is tetszetős. Az összeszereléséhez némi kreativitás, szerelési rutin szükséges, de a rajzok sokat segítenek. ( Na és két ember, de csak azért, mert egyszerre több kézre van szükség bizonyos fázisoknál.) \r\n A termékismertető eddig korrektnek bizonyult, reméljük a minőség és időállóság tekintetében is ez igazolódik majd.
Előnyök:
Hátrányok: