Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal


Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal

Akciónk keretében a készlet erjéig Tecto Pack Outdoor kültéri pingpong asztal szuper  áron. A Compact technológiájú asztalitenisz asztal felcsukásakor az asztallapok mélyre beülnek, gyermekek számára is könnyen kezelhető. Biztonsági zárral ellátott asztalitenisz asztal. Biztosítja az egyszemélyes játék lehetőségét. A háló tartozék, le és felszerelést nem igényel az asztallapok közé záródik.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4,6 ) 9
9.
2016.07.12 00:00
 - Tóth Zsombor
Az eddigiekben minden rendben zajlott. Az asztal minősége, első látásra rendben van. Remélem, hogy hosszú távon se lesznek vele problémák. Elvárható egy ilyen értékű terméknél, hogy strapabíró legyen.
Előnyök:
Hátrányok:
8.
2016.04.27 00:00
 - Kovács Ferenc
Kimagaslóan gördülékenyen, pontosan történt a kiszállítás, a megrendelés fogadása, az árú tökéletesen megfelelt az érték/ár követelménynek. Köszönet a munkatársaknak.
Előnyök:
Hátrányok:
7.
2016.03.29 00:00
 - Pintér Bernadett
Tisztelt Üfsz., \r\nKöszönöm érdeklődésüket.\r\n\r\nTisztázott kérésem volt, hogy péntekre érkezzen meg a ping-pont asztal. Nem volt itt. Három önfeledt játékos nap helyett, három kínos nap van mögöttünk, hogy szabadkozzam apa és fia előtt, hogy bocsánat, isten éltesse mindkettejüket, de sajnos ajándék nincs még. \r\nAzért zavar az egész, mert jó csomagküldővel, v. Személyes átvétellel simán megoldható lett volna a telefonon is megbeszélt, fontos kérésem, s csalódottság helyett, boldog vevőjük volnék. A termékről a késedelmes kézbesítés miatt nincs még tapasztalatom. \r\nJobb csomagkézbesítőt kívánok! \r\nÜdvözlettel: Pintér Bernadett
Előnyök:
Hátrányok:
6.
2015.11.09 00:00
 - Dén József
Rendkívül elégedett vagyok: gyors pontos ügyintézés volt.
Előnyök:
Hátrányok:
5.
2015.08.02 00:00
 - Kalász Ákos
Gördülékeny, gyors és pontos lebonyolítás. Az asztal kitűnő, könnyű összeszerelni, praktikusa és felhasználóbarát módon szortírozott csavarok, fajtánként csomagolva. Az összeállítás is élmény volt.
Előnyök:
Hátrányok:
4.
2015.06.15 00:00
 - Bezso
Az asztal kiváló,a cég kommunikációja kiváló,a szállítás megfelelő, csak a szállító cég miatt késett egy picit.Összesítve minden OK!!!
Előnyök:
Hátrányok:
3.
2015.05.26 00:00
 - Jani
A termék nagyon rendben van. Pontosan azt kaptam, amit vártam, csak ajánlani tudom mindenkinek. A kiszállítás is nagyon korrekt módon történt, folyamatos tájékoztatást kaptam és a végén telefonos egyeztetéssel kerestük meg a megfelelő időpontot a kézbesítésre.
Előnyök:
Hátrányok:
2.
2015.04.04 00:00
 - Kőhalmi Dóra
A társaság folyamatosan tájékoztatott a termék útjáról és státuszáról, ez számomra nagy segítség volt, hiszen így könnyen össze tudtam egyeztetni a saját programommal, nem kellett fél napokat tudatlanul várni, hogy vajon mikor érkezik meg. Gördülékeny és gyors volt minden, másnap meg is érkezett.\r\nA terméket tegnap állítottuk fel, 3 gyerek és egy kutya kezdte el azonnal nyúzni. Természetesen egy nap után sok mindent nem lehet mondani, de meglátásom szerint, egy jó darabig bírni fogja még a kiképzést. Masszív és sokféleképpen használható.
Előnyök:
Hátrányok:
1.
2011.06.21 00:00
 - Szoldatics József
Elégedettek vagyunk a termékkel és a társaság szolgáltatásaival.
Előnyök:
Hátrányok: