Cornilleau Sport 500 M Outdoor kültéri ping pong asztal KÉK


Cornilleau Sport 500 M Outdoor kültéri ping pong asztal KÉK

Egyedülálló megoldás a két szállító fül az asztal oldalán mellyel lépcsőn vagy egyenetlen terepen két felnőtt könnyedén megemelheti és biztonságosan szállíthatja. A Sport 500 Mat Top Outdoor modell a pingpong asztalok Rolls Royce-a. Az asztal szerkezetébe integrált labdatároló és ütőtároló hasznos kiegészítő játék közben, az ütőtároló vízhatlan fedővel is fel van szerelve, tehát akár komplett asztalitenisz felszerelésünket tárolhatjuk a szabadban. Az asztal lába szintezhető, ezáltal tökéletes játékfelületet nyerünk a kertben is. A Cornilleau asztalok a hálótis tartalmazzák és különösen praktikus, hogy tároláskor sem kell leszerelni.

A Cornilleau asztalok fejlesztésénél aktívan közreműködik a világbajnok olimpikon asztaliteniszező Jean-Philippe Gatien és segíti a legtökéletesebb játékélményt ajándékozni Önöknek az ötletes apró fineszek révén.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 ) 1
1.
2015.08.31 00:00
 - Miklós
Előny: a legjobb kültéri asztal. Masszív, könnyű felállítani, pontosan működik, nincs szinteltérés a lapok között. Könnyen tologatható, majd fixálható a megfelelő helyen.Napfényben sem tükröződik. Jól pattan rajta a labda. \r\nHátrány: 91 kg, ha emelni kell, 2 Fekete László, vagy 4 Paudits Béla. Az asztal első összeépítése 2 ember 2,5 órás munkája, az sem árt, ha némi műszaki érzékkel megáldottak.\r\nFüggőséget okoz, minden barát egyszerre akar pingpongozni :-)
Előnyök:
Hátrányok: